Sportstal de Emtuinen
 

Verkoop

Wij bemiddelen graag in de aan of verkoop van uw sportpaard. 
Onderstaande paarden hebben wij in de verkoop.

Eldansa
Afstamming: Warrant x Colman x Lux
Geboren: 2009
Stokmaat: +/- 1.74 m
Kleur: vos
Geslacht: merrie
Prijs: €13.000,-

Eldansa staat bij ons in training, zij heeft ervaring in het 1.10 m springen, maar is zeker geschikt voor het hogere niveau. Eldansa is niet geschikt voor de beginnende of onzekere ruiter. 

Elle-Fomia

Afstamming: Warrant x Voltaire x Nimmerdor
Geboren: 2009
Stokmaat: +/- 1.80 m
Kleur: bruin
Geslacht: merrie
Prijs: €75.000,-

Elle-Fomia is een kwalitatief zeer goed sportpaard. Ze loopt goed op 1.20 m niveau en heeft ook al enkele CSI wedstrijden gelopen. We hebben ook een paar eventing wedstrijden met haar gereden, dit doet ze braaf. 
Elle-Fomia is een paard wat met de juiste ruiter op het hogere niveau in de springsport kan lopen. Ze is niet geschikt voor een beginnende of onzekere ruiter. Ze wordt alleen verkocht bij de juiste klik. 
Ze is röntgenologisch en klinisch goedgekeurd. 

Melbourne 

Afstamming: Balou du Rouet x Ahorn x Pazifik
Geboren: 2017
Stokmaat: nu +/- 1.64 m maar is nog niet uitgegroeid
Kleur: bruin
Geslacht: merrie
Prijs: €15.000,- 

Melbourne is een merrie welke wij zelf gefokt hebben. Uit haar moeder Selecta komen allemaal paarden welke hoog in de springsport lopen. De oudste nakomeling (Zara Leandra) loopt goed op 1.60 m niveau in Zuid-Amerika. 
Melbourne is braaf aan de hand, en is al een klein beetje gelongeerd. Verder nog geheel onbeleerd. Laat los een zeer goede sprong zien met veel vermogen. Ze is in november 2019 röntgenologisch en klinisch goedgekeurd. 

Myla Ma Vie

Afstamming: onbekend x Rossini x Pericles xx
Geboren: 2017
Stokmaat: nu +/- 1.61 m maar is nog niet uitgegroeid
Kleur: bont
Geslacht: merrie 
Prijs: €8000,- 

Myla is een merrie welke bij gekocht hebben toen zij 6 maanden oud was. Zij is samen met onze andere jonge paarden opgegroeid. Myla is braaf aan de hand, en nog geheel onbeleerd. Myla heeft drie zeer goede gangen en laat ook een leuke sprong zien.